Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
BEHANDLING – Din Magiske Krop / Sanja Ayu

BEHANDLING

HVAD KAN DU KOMME MED?

Du er velkommen til at komme med en eller flere følelsesmæssige/fysiske udfordringer du ønsker hjælp til, at komme forbyggende og selvfølgelig også bare komme for at give lov til at nyde og afspænde og få afbalanceret dit system.

HVAD SKER DER I EN BEHANDLING?

En behandling hos mig betyder, at jeg først lytter til, hvad end du kommer med, og at vi så sammen tager den derfra. Jeg arbejder både logisk/analytisk udfra, hvad du fortæller mig, du gerne vil have fokus på, men også meget intuitivt, med hvad jeg mærker, din krop kalder på.

Derfor er mine behandlinger aldrig ens og altid et teamwork mellem både dig og mig.

En behandling vil ofte være en helheds- og helkrops-oplevelse, hvor jeg inddrager alt, hvad jeg har tilegnet mig gennem tiden af dejlige metoder. Essensen er, at vi gør det, din krop kalder på den dag, og at du altid kan stole på, at det er en TRYG og BLØD og RAR oplevelse at komme på besøg, hvad end du kommer med.

Jeg bruger ofte organmassage, (Mave/abdominal-massage), som en stor del af mine behandlinger, da formen simpelthen er SÅ effektiv og forløsende til så mange ting – både fysisk og følelsesmæssigt. Udover det kan teknikkerne variere fra zoneterapi, til akupressur, muskelmassage, healing m.f. Hvor meget vi samtaler under sessionen er op til dig. Jo mere du selv er med “nede” i din krop jo bedre.

Hvis du aldrig har prøvet Chi Nei Tsang/organmassage før, og vil vide mere om hvad det kan, vil jeg anbefale dig at læse videre i menuen.

Facebook
Facebook
Instagram