Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
HVAD KAN BEHANDLINGERNE HJÆLPE MED? – Din Magiske Krop / Sanja Ayu

HVAD KAN BEHANDLINGERNE HJÆLPE MED?

HVAD KAN BEHANDLINGERNE HJÆLPE MED?

Det er spørgsmål jeg får rigtigt tit. Særligt fra folk, der ikke har været hos mig før, eller er nye til energiterapi, kinesisk medicin, healing osv.

I en fuld behandling (60 min +) benytter jeg mig frit af alle de redskaber jeg har, for at tilpasse behandlingen, til hvad du kommer med. Jeg arbejder meget med energibaner og energisystemet, men også “lavpraktisk” med kroppen i f.eks. muskelspændings-løsning via cupping eller organmassage, psoasløsning (lændeløsning) m.m. Derfor spænder hvad mine klienter kommer med også meget bredt. Jeg ser sygdom som tegn på en generel ubalance kroppen, og ikke bare et fysisk sted.

Jeg skulle skrive en meget lang liste, hvis jeg skulle nævne alle de typer problematikker, vi kan bruge energibehandlinger til at forbedre. Så er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så skriv til mig.

 

 

Er du meget alvorligt syg, beder jeg dog altid om, at du får ok fra din læge først.

 

 

Facebook
Facebook
Instagram