KURSER

ORGANMASSAGE-KURSUS

(Nye datoer på vej, skriv til mig på sa@dinmagiskekrop.dk, hvis du vil på ventelisten)

 


Kom og lær og prøv kræfter med den magiske og vilde teknik organmassage (visceralmassage/Chi Nei Tsang – kært barn mange navne). 

Du kommer til at lære nogle af de redskaber, som jeg elsker allermest, og som jeg har fundet allermest effektive når jeg behandler. Organmassage – en teknik jeg ville ønske, vi var mange, mange flere der kunne, da den er SÅ healende, både for krop og sind. Maven er på så mange måder et helligt og sensitivt område, så at vide hvordan, du kan behandle her, er SÅ vigtigt og SÅ givtigt. 

HVEM ER ER KURSET TIL? OG HVORDAN ER FORMEN?
Kurset er til dig, der enten behandler i forvejen, eller er interesseret i alternativ behandling. Men kurset kan også sagtens være til dig, der er villig til at lære og finder det spændende.

På kurset lærer du en masse spændende og brugbare teknikker, du efterfølgende kan tage med dig ud i dit behandler-virke eller i privaten. Det forudsættes dog at du har nogen kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, da der ikke som sådan vil undervises i dette element, men nærmere i teknikkerne, som vi prøver og øver på hinanden. Dette er et praktisk kursus.

HVAD KOMMER DU TIL AT LÆRE?
Jeg har udvalgt de teknikker, jeg selv har haft mest glæde af og som er lette at inkorporere i en holistisk/helhedsorienteret kropsbehandling, (der er altså ikke tale om en kronologisk start til slut punktbehandling, som nogle måske kender Chi Nei Tsang som.)

Du kommer til at lære teknikker til følgende:

– At læse maven

– At åbne navlen

– At afgifte huden

Diaphragma

– Tyktarmen

– Tyndtarmen

-Psoasmusklen

– Abdomens reflekszoner

Du modtager også et kompendium med oversigt over teknikkerne samt en let fysiologisk gennemgang af de udvalgte organer. Du bedes medbringe kompendiet i udprintet udgave til kurset, så du har mulighed for at skrive egne noter.

EKSTRA REDSKABER I ONLINE FACEBOOKGRUPPE

– Videoer af teknikkerne demonstreret, så du ikke glemmer dem, når du kommer hjem.

– Videoinstruktion af mine yndlingsteknikker til at hjælpe dig som privatperson og som behandler med mere flow til organerne.

– Mulighed for at stille spørgmål i facebookgruppen, umiddelbart før og efter kurset.  

DATOER
Lørdag og Søndag d.3+4 november 2018
Kl:10-16 begge dage 
Frokost fra kl.12-13 (du medringer selv, eller køber på en af de mange nærliggende caféer.)

PRIS
Din investering i teknikkerne er:
kr. 2000,- ex moms


BOOKING
Du booker din plads ved at sende en mail til mig på: mail@sanjasonne.dk eller skrive til mig via brevkassen på forsiden.

Der er plads til 10 dejlige deltagere på kurset 🙂 

Jeg glæder mig meget til at se dig! 
Med god Chi

Sanja Ayu
 
OBS: Er du gravid eller har fået foretaget en maveoperation fornylig, så skriv det til mig. Du kan nemlig sagtens lære teknikkerne, men du må ikke selv modtage massage på maven før 6-8 måneder efter begge dele
 
 
 
Facebook
Facebook
Instagram