Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
SANJA AYU – Din Magiske Krop / Sanja Ayu

SANJA AYU

Vores kroppe er SÅ uendeligt kloge. Så en af de ting jeg går aller mest op i, er at hjælpe dig med at lande i dig selv, så du selv kan begynde at lytte, og mærke hvad DU har brug for. Min største interesse, er at arbejde med følelserne i sammenhæng med psyke, krop og energisystemer. Sammenhængen mellem psyke og krop er uadskillelig, vi kan ikke komme uden om, at hvis vi føler noget, så påvirker det med det samme vores krop. På den måde er det lettere at afkode og opløse kroppens fysiske symptomer.

-Hvad er det, du ikke lytter til?

-Hvad er det, du måske skal begynde at handle mere på?

-Hvad er det, din krop siger?

Tit sker det bare at vi – ofte af frygt – kommer langt væk fra at lytte til kroppens signaler og symptomer, fordi vi tror, vi skal leve på en eller anden måde, eller gøre og være som alle andre. Jeg har gjort det til mit job at hjælpe din krop hjem igen. Hjem til der, hvor du kan mærke, hvad du har brug for. Så er du villig til at tage ansvar for dit liv og din udvikling og healing(?) – det er jo faktisk dit ansvar, hvordan du har det. Selv om det selvfølglig var meget lettere, hvis vi kunne give andre ansvaret – men det er nu en gang DIT ansvar, hvordan du har det, og hvordan du har det med, hvordan du har det; hvad du fylder dit liv med og hvordan du vælger at håndtere, hvad end der sker for dig – i hvert fald i dit voksen liv. Er vi villige til at arbejde åbent med vores krop og sind og luge ærligt og modigt ud i følelserne, er det min erfaring, at der næsten ingen grænser er for, hvad kroppen kan hele, overkomme eller opnå. Nogle gange tager det længere tid at give slip, nogle gange kan vi komme tilbunds med én eller to sessions. Det er helt op til dig, din krop og dit sind. Har man brugt 30 år på at lukke ned eller indkode ugunstige mønstre, skal man også forvente at bruge noget seriøs tid på at afkode tingene, MEN samtidig vil jeg sige – VI KAN SÅ MEGET MERE end de fleste af os tror. Din krop er klog. 

MIN VEJ

Jeg har altid vidst, jeg havde evner indenfor healing og behandling, det føles som “hjem” for mig, da jeg endelige kom igang med at behandle. Det er min natur at mærke ind i andres energier og hjælpe dem til balance igen. Jeg har haft praksis siden 2015, sideløbende med at jeg underviser i yoga, living yolates og meditation som jeg har praktiseret i mange år. Jeg har en særlig forkærlighed og interesse i den stille praksis – mere specifikt Vipassana/indsigtsmeditation – som jeg lærte at kende som helt ung.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive.

Jeg glæder mig til at se dig! <3

– Sanja Ayu

Facebook
Facebook
Instagram