Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
TAK FOR DIN BOOKING – Din Magiske Krop / Sanja Ayu

TAK FOR DIN BOOKING

Tak for din booking. Du modtager en mail med bekræftelse inden for få minutter.

Modtager du ikke nogen mail, så kontakt mig for at bekræfte din booking.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

– Sanja Ayu

 

OBS!

Jeg oplever desværre, at mange af mine mails ryger i jeres “spamfiltre”, hvilket skaber forvirring – så husk, at tjekke der også. Vil du undgå at fremtidige mails fra mig ryger i dit spamfilter skal flytte dem til indbakken, så husker systemet det som regel selv i fremtiden.

Facebook
Facebook
Instagram