Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dinmagiskekrop.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
SE OG VÆLG BEHANDLINGSTYPE – Din Magiske Krop / Sanja Ayu

SE OG VÆLG BEHANDLINGSTYPE

60 min.

En times behandling er den perfekte session for dig, der ønsker at komme helt ned i gear og få løsnet op for dine spændinger.

Behandlingen er en individuel blanding af de metoder jeg benytter mig af, i samspil med din krop. Dvs. eksempelvis samtale, akupressur, healing, organmassage med flere.

Kommer du for mere end blot at nyde og blive afbalanceret, anbefaler jeg altid sessions på 75-90 min. 

 

Pris: 650,- 

75 min.

75 min’s behandling giver ro til at gå i dybden. Ved du at din krop er ude af balance, elsker du at have god tid eller ved du, at du har brug for ekstra omsorg og healing, er en 75 min’s session passende til dig.  

Behandlingen er en individuel blanding af de metoder jeg benytter mig af, i samspil med din krop. Dvs. eksempelvis samtale, akupressur, healing, organmassage med flere.

 

 

Pris: 750,-

90 min.

90 min’s behandling er optimal for dig, dig der har lyst til ekstra tid og ro. Måske har du ikke været forbi en briks længe, eller måske ved du, at du har nogle ubalancer i dit system.  90 min. giver tid og ro til din krop, så vi kan komme i dybden, med det der fylder.

Behandlingen er en individuel blanding af de metoder jeg benytter mig af, i samspil med din krop. Dvs. eksempelvis samtale, akupressur, healing, organmassage med flere.

 

 

Pris: 850,-

BEHANDLINGSFORLØB Med mails

Forløbene er både den mest optimale og mest økonomiske måde at komme i gang med at hjælpe dig selv og din krop på. Du er støttet med mails under hele forløbet.

Behandlingerne er en individuel blanding af de metoder jeg benytter mig af, i samspil med din krop. Dvs. eksempelvis samtale, akupressur, healing, organmassage med flere. 

Udover det, får du i forløbs-pakken:

3 x 75 min behandling
Målsætninger
Mails

 

Pris: 2850,- 

Facebook
Facebook
Instagram